• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Zomerstijl Hollands Design Zomerstijl Hollands Design

Zomerstijl Hollands Design

Zomerstijl Hollands Design

Zomerstijl Hollands Design brengt een ode aan de Nederlandse designmerken. Op ambachtelijke wijze, met oog voor detail en volledig in Nederland vervaardigd: dat is Dutch Design pur sang! Een Nederlands ontwerp is of simplistisch en ingetogen of uitgesproken: echter gaan comfort en vormgeving altijd hand in hand. Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Hollandse designmerken zoals Montis, Leolux, Design on Stock, bert plantagie en Label.

Wat typeert Hollands design?

Hollands Design kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen, kubistische vormen en het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Krachtige kleuren en grafische patronen, geïnspireerd op het Nederlands landschap, geven het Hollandse interieur een bijzondere dynamiek.

Om de rechte lijnen en krachtige kleuren te verzachten worden strakke meubels gecombineerd met organische vormen, luxueuze stoffen en warme zachte kleuren. Een tafel met een strak stalen frame krijgt een uitnodigende uitstraling door het massief houten ovale tafelblad en een hoekige elementenbank uitgevoerd in zachte wollen stof biedt behaaglijkheid in het design interieur.

Zomerstijl Hollands Design