• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Zomerstijl Mediterrane Siësta Zomerstijl Mediterrane Siësta

Zomerstijl Mediterrane Siësta

Zomerstijl Mediterrane Siësta

Met de zomerstijl Mediterrane Siësta breng je de Zuid-Europese woonsfeer in huis. Luchtige weelderige stoffen, handgemaakt keramiek, natuurtinten en warme aardetinten vormen de basis voor een licht en zomers mediterraan interieur. De mediterrane woonstijl vindt haar oorsprong rond het Middellandse Zeegebied en is geïnspireerd op de natuur en het heuvelachtige landschap in deze zonnige regio.

In het Mediterrane interieur wordt veel gebruik gemaakt van aardewerk. Om deze harde materialen te verzachten worden stoffen als luchtig linnen en aaibaar velours toegevoegd. Bronzen accenten, rieten woonitems en gekleurd aardewerk geven het interieur een spannende twist. In combinatie met luchtig vormgegeven meubels van licht hout, een speelse designstoel en wit metaal maak je deze zomerstijl helemaal van nu!

In 3 stappen naar een Mediterrane Siësta:

1. Creëer een lichte basis! Met een natuurlijk kleurenpalet van wit, zandkleuren en zachte bruintinten waan je je in een zomerhuis aan de Middellandse Zee.

2. Handgemaakt keramiek en bijzonder tegelwerk zijn prachtige blikvangers in het Mediterrane interieur. Kies voor warme aardetinten om in een handomdraai sfeer toe te voegen.

3. Voeg aaibare materialen toe. Zo verzacht je de koele eigenschappen van tegelwerk en keramiek. Stoffen als luchtig linnen en velours creëren warmte en sfeer.

Zomerstijl Mediterrane Siësta