• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Zomerstijl Funky Forrest Zomerstijl Funky Forrest

Zomertrend Funky Forest

Zomertrend Funky Forest

Kleurrijke vlinders, botanische invloeden en velvet accessoires zijn de blikvangers in de zomertrend van 2019: Funky Forest. Deze paradijselijke woontrend laat zich inspireren door veelzijdig Colombia waar kleurrijke steden en diepgroene regenwouden vol tropische planten en exotische dieren naadloos in elkaar overlopen.

Een zomers Funky Forest interieur vraagt om spannende kleur- en materiaalcombinaties en de nodige dosis lef. Durf je uit te pakken met uitgesproken kleuraccenten en bijzondere materialen dan creëer je in een handomdraai een tropisch zomerhuis. Een vloerkleed met een botanische patroon, een gouden bijzettafel in de vorm van een paradijsvogel en velvet sierkussens in verschillende kleuren en exotische prints zijn het perfecte uitgangspunt om de uitgesproken Funky Forest zomertrend in je interieur terug te laten komen!

Zomertrend Funky Forrest >

Trendtip: Verander jij je interieur het liefst met de seizoenen mee? Of kun je niet kiezen tussen verschillende Zomerstijlen? Met een grijze hoekbank als goede basis en de toevoeging van enkele kleine accessoires bereik je snel een groots effect. Zo creëer je eenvoudig een Funky Forest interieur, maar verander je ook gemakkelijk naar een van de andere Zomerstijlen: Miami Vice, Soft Tones of Sunny Shades!

Miami Vice > Zomertrend Soft Tones > Zomertrend Sunny Shades >