• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Zomerstijl Miami Vice Zomerstijl Miami Vice

Zomertrend Miami Vice

Zomertrend Miami Vice

Laat je meenemen naar excentriek en zonnig Florida in de zomertrend Miami Vice. Denk je aan Miami, dan denk je aan wuivende palmbomen, een azuurblauwe zee en vrolijk gekleurde strandhuisjes. Deze bruisende stad in het zuidoosten van Amerika is met zijn exotische uitstraling dé perfecte inspiratiebron voor de Miami Vice zomertrend van 2019!

Zachte pasteltinten als poeder roze en mintgroen voeren de boventoon in dit uitgesproken interieur en wisselen elkaar af met azuurblauwe en frisse groentinten. Voor een luxueuze uitstraling, en als tegenhanger van de vele heldere kleuren, voeg je accenten in rijk notenhout toe. De grillige noesten in dit donkere hout doorbreken strakke lijnen en maken het interieur zacht en warm.

Het fijne is: je geeft je interieur al een zomerse Miami Vice sfeer met de toevoeging van een paar kleinmeubelen in notenhout of keramiek, een uitgesproken kleuraccent op de wand en bijzondere accessoires met een gouden randje!

Trendtip: Verander jij je interieur het liefst met de seizoenen mee? Of kun je niet kiezen tussen verschillende Zomerstijlen? Met een grijze hoekbank als goede basis en de toevoeging van accessoires bereik je snel een groots effect. Zo creëer je eenvoudig een Miami Vice interieur, maar verander je ook gemakkelijk naar een van de andere Zomerstijlen: Funky Forest, Soft Tones of Sunny Shades!

Zomertrend Funky Forrest > Zomertrend Soft Tones > Zomertrend Sunny Shades >