• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
Zomerstijl Sunny Shades Zomerstijl Sunny Shades

Zomertrend Sunny Shades

Zomertrend Sunny Shades

Met zonnig Zuid-Europa als grote inspiratiebron haal je met de zomertrend Sunny Shades de zon en de zomer in huis! Met een grijze hoekbank als perfecte basis komen stralende ton-sur-ton geeltinten en sprankelende gouden details tot leven! Wil je deze zomerse stijl tot in de puntjes doorvoeren? Dan mag, geheel in stijl, een knalroze flamingo niet ontbreken!

Dwaal je door de straten van Zuid-Europese steden als Girona en Florence dan wordt je blik niet alleen getrokken door vrolijk gekleurde gele gevels en terrassen: ze wisselen elkaar af met een warm palet in talloze roze-tinten. Van zalmroze en nude tot her en der meer uitgesproken terracotta. Deze warme tinten voeg je in de Sunny Shades eenvoudig toe met sierkussens, een vloerkleed en een bijzettafel in Mediterraan terrazzo.

Zomertrend Soft Tones >

Trendtip: Verander jij je interieur het liefst met de seizoenen mee? Of kun je niet kiezen tussen verschillende Zomerstijlen? Met een grijze hoekbank als goede basis en de toevoeging van accessoires bereik je snel een groots effect. Zo creëer je eenvoudig een Sunny Shades interieur, maar verander je ook gemakkelijk naar een van de andere Zomerstijlen: Funky Forest, Soft Tones of Miami Vice!

Zomertrend Funky Forrest > Miami Vice > Zomertrend Soft Tones >