Skip to content
Montis Ella Soft Fauteuil
Montis Ella Soft Fauteuil
Vanaf 1662.-
Vergroten
  • Montis Ella Soft Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Montis Ella Soft Fauteuil

Vanaf 1662.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Ella Soft Fauteuil

Draaibaar, elegant en comfortabel: fauteuil Ella Soft uit de collectie van Montis. Ella Soft is een ontwerp van designer Niels Bendtsen (Vancouver, Canada), ook bekend van de ‘ribbon-chair’ met een prominente plek in het Museum of Modern Art in New York.

De opvallende fauteuil kenmerkt zich door een unieke schaalconstructie en comfortabele zitting. Het zitgedeelte van relaxstoel Ella Stof uitgevoerd met een gewatteerde hoes. Ella Soft biedt talloze mogelijkheden op het gebied van kleur en materiaal, bijvoorbeeld een contrasterende binnen- en buitenkant. 

Ontdek de mogelijkheden van fauteuil Ella Soft in de toonaangevende Montis Studio bij CILO in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1634004
Breedte 83 cm
Hoogte 70 cm
Materiaal Stof
Merk Montis
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer