Skip to content
Leolux Cream Fauteuil
Leolux Cream Fauteuil
Van 3995.- Voor 3699.-
Vergroten
  • Leolux Cream Fauteuil
1/8
Item 1 of 8

Leolux Cream Fauteuil

Van 3995.- Voor 3699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Cream Fauteuil

De kracht van twee familiebedrijven komt samen in één exclusieve design special. Leolux fauteuil Cream is een ontwerp van Studio Truly Truly voor Leolux,  waarin klasse en comfort op bijzondere wijze worden gecombineerd. 

Exclusief voor Eijerkamp ontwikkelde Truly Truly deze stijlvolle ‘Designer’s Choice’ uitvoering, waarin grafische vormen op speelse wijze samenkomen in de zacht geweven stof Black Symmetry. De schaal van gebogen eikenhout in warme kleur Coffee omarmt de stoffen zitting en creëert een warm contrast tussen de zwart-witte stof en houten tonen. Het epoxy onderstel is uitgevoerd in kleur Nuit Silk.  

Deze relaxfauteuil is uiterst comfortabel dankzij het neigmechaniek, waarbij de stoel bij iedere beweging subtiel meebeweegt naar achteren. Cream is tevens verkrijgbaar zonder dit comfortabele mechanisme. Voor extra comfort wordt de fauteuil geleverd met comfortabele, bijpassende hoofdsteun. Naar wens is het ontwerp te completeren met een bijpassende hocker. 

Ontdek de Leolux Cream special exclusief  in onze Leolux Select Stores bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal.

Leolux Cream Fauteuil
Leolux Cream Fauteuil
Meer uit de Cream serie Bekijk ook
Meer uit de Cream serie Bekijk ook