Skip to content
Pode Bibo Fauteuil
Pode Bibo Fauteuil
Van 3195.- Voor 2695.-
Vergroten
  • Pode Bibo Fauteuil
1/6
Item 1 of 6

Pode Bibo Fauteuil

Van 3195.- Voor 2695.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Pode Bibo Fauteuil

Maak kennis met Bibo fauteuil: een ontwerp (2020) van Roderick Vos voor het Nederlandse designmerk Pode. Een bestaand model in exclusief Corus-leer ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp. De comfortabele stoel wordt gekenmerkt door het intrigerend lijnenspel met ronde vormen en rechte banden. Bibo fauteuil lacht je toe en ontvang je letterlijk met open armen. De fauteuil is opgebouwd uit drie zit lagen: schoudersteun, rugsteun en zitting Deze lagen zijn ongeveer allemaal even dik, waardoor de fauteuil een olijke verschijning krijgt.

Het royale zitkussen van de fauteuil wordt omarmd door aangenaam ondersteunende rug- en armleuningen en steunt op een solide, uit aluminium gegoten, vierteens onderstel. De fauteuil is vervaardigd uit hoogwaardig Corus-leer, een bijzonder materiaal met een uniek verhaal. Dit leer is afkomstig van de huiden van Limburgse Limousin runderen en wordt lokaal verwerkt tot zacht natuurleer. Zoals ieder Pode design meubel, biedt ook fauteuil Bibo talloze mogelijkheden om de stoel helemaal naar wens samen te stellen.

Laat je omarmen door de stijlvolle en comfortabele Bibo fauteuil van Pode nu in deze exclusieve uitvoering alleen bij Eijerkamp. Vraag een offerte aan of ontdek alle mogelijkheden in onze woonwinkels. 

Prijs is als getoond in duurzaam geproduceerd Corus leer en aluminium sterpoot.

Pode Bibo Fauteuil
Pode Bibo Fauteuil
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen