Skip to content
Leolux Columna Eettafel
Leolux Columna Eettafel
Vanaf 2445.-
Vergroten
  • Leolux Columna Eettafel
1/8
Item 1 of 8

Leolux Columna Eettafel

Vanaf 2445.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Columna Eettafel

Bewonder het design van Leolux eettafel Columna in onze twee complete Leolux Select Stores.

Ontworpen door Hugo de Ruiter, een praktische eettafel die plaats biedt aan een maximaal aantal gasten zonder lastige tafelpoten! De voet en het tafeblad van de Leolux Columna eettafel worden verbonden met elkaar door de rechte kolom, waar de naam aan te danken is. Als een marmeren kolom uit de oudheid. Door het zeer dunne tafelblad krijgt de eetkamertafel een elegante uitstraling. Op het laagste punt is het tafelblad 71,5 cm hoog.

Diverse mogelijkheden
Eettafel Columna is leverbaar in zowel een ronde als een ovale vorm, in diverse afmetingen. De tafels met een rond blad krijgen een ronde voet en tafels met een ovaal blad worden voorzien van een ovale voet. Het tafelblad is leverbaar in eiken (olie of beits), noten (olie of beits) of lak (in alle Leolux kleuren). De kolom van model Columna is leverbaar in twee varianten: Circum (glad) of Banda (geribbeld). De voet en kolom zijn standaard uitgevoerd in een beperkt aantal epoxykleuren. Tegen meerprijs is elke kleur leverbaar.

Leolux Columna Eettafel
Leolux Columna Eettafel