Skip to content

Svane boxsprings

Ontdek alle Svane boxsprings bij Eijerkamp Zutphen. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Svane acties & aanbiedingen
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Svane boxsprings

We brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door. Een goed bed of passende boxspring is daarmee een belangrijke energiebron voor lichamelijk én geestelijk welzijn. In een Svane boxspring ervaar je iedere nacht optimale slaap.

Svane boxspring: slapen op maat

Met de keuze uit diverse techniek- en materiaalsamenstellingen in Svane boxsprings en matrassen is jouw boxspring volledig te personaliseren. Door de boxspring of het bed af te stemmen op de slaaphouding, het postuur en lichaamsgewicht wordt een slaapomgeving gecreëerd die precies bij jou past.

Een Svane boxspring passend bij jouw slaapkamer

De keuze voor de geschikte boxspring gaat verder dan enkel de comfortmogelijkheden. Met de keuze uit verschillende modellen, hoofdborden, stofsoorten en poten creëer je een Svane bed met een uniek karakter zodat de uitstraling van jouw nieuwe boxspring precies aansluit bij de gewenste uitstraling en sfeer van de slaapkamer. Bijpassende accessoires maken de slaapkamer compleet.

Ontdek de boxsprings van Svane

Kom proefliggen op de (top)matrassen en boxsprings van Svane in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en ervaar het comfort en de designmogelijkheden die Svane te bieden heeft. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en (top)matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Lees meer