gratis verzending vanaf € 500

Bodilson bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de Bodilson Stores in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze experts.

Bodilson Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Chat & Videobellen

Via de chat staan we elke dag (tot 21u) klaar om je te helpen bij het maken van een persoonlijke afspraak in de winkels, online woonshoppen of andere woonvraag!

meer info

Wij zijn open! op afspraak

Nieuwe meubels uitzoeken? Wij staan in onze gerestylede winkels in Zutphen & Veenendaal voor je klaar met de nieuwste collecties van alle bekende merken!

maak afspraak

Bodilson

Bodilson meubels zijn uniek door het combineren van modern, comfortabel design met oude en unieke details. In de items gebruikt het Nederlandse merk diverse materialen, zoals koper, hout en ijzer. Hierdoor krijgen de meubels en accessoires van Bodilson een wereldse en eclectische uitstraling. Met oog voor design en kwaliteit. Bestel Bodilson online of bezoek onze winkels!

Bodilson: We love being different

Bodilson meubels combinatie van nieuw en oud

Bodilson is een Nederlands merk en combineert moderne, comfortabele meubels voor onder andere de woonkamer en eetkamer, met unieke elementen. Door de combinatie van nieuw en oud is er een bijzondere collectie meubels en accessoires ontstaan, vervaardigd van natuurlijk en eerlijke materialen. In de collectie vindt u bijvoorbeeld een oud karpet of een oude ijzeren tafel die opnieuw geverfd en bewerkt zijn. Bodilson produceert unieke meubels, accessoires en verlichting met veel liefde en passie voor design! 

Diverse collectie

In de collectie van Bodilson bij Eijerkamp vindt u diverse items, waarin Scandinavisch design gecombineerd wordt met klassieke elementen, zoals de spijlen in de rugleuning en ronde afwerkingen. Doordat er bij Bodilson veel gebruik wordt gemaakt  van diverse materialen zoals koper, metaal, hout, ijzer en antieke elementen ontstaan er spannende meubels, accessoires en verlichting. Daarnaast geniet u op een Bodilson van een heerlijk zitcomfort! Leverbaar in verschillende afmetingen, in prachtige leer- en stofsoorten. Uiteraard met oog voor kwaliteit en design, zoals de Bodislon Chili bank. 

Bodilson bij Eijerkamp! 

Shop de Bodilson meubels eenvoudig online, alle items zijn daarnaast snel leverbaar! Uiteraard bent u ook welkom in onze winkels om de collectie te bewonderen. Een aantal producten van het Nederlandse woonmerk worden daarnaast geregeld gebruikt in de vtwonen make-overs. Laat u adviseren voor het perfecte Bodilson item naar wens! 

Lees meer