Skip to content

Gazzda bij eijerkamp

Ontdek de complete Gazzda collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Gazzda Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Gazzda

Thuis is een speciale plek volgens Gazzda. Daarom maakt het merk graag unieke meubels om een geweldig gevoel van thuis te creëren. Een thuis waar men trots op is. Deze visie streeft Gazzda na door aan drie kenmerken te voldoen in al hun designs: licht, zacht en natuurlijk. Met als resultaat dat diverse ontwerpen de afgelopen jaren bekroond zijn met een award! Benieuwd naar de collectie? Shop Gazzda nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Totaalinterieur met Gazzda

Van handige opbergers tot unieke tafels en van ultiem comfortabele banken tot in het oog springende bijzetters: met de collectie van Gazzda creëer je in een handomdraai een compleet nieuw interieur. Ga voor een warme, levendige set eetkamerstoelen en je favoriete eettafel om de eethoek een make-over te geven of kies voor een statement fauteuil en speelse bijzettafeltjes voor een nieuwe look in de zithoek. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft!

Roots in Bosnië & Herzegovina

Elk Gazzda meubel wordt met pure passie bedacht, ontworpen en ontwikkeld. In de kleine werkplaats in Sarajevo maken de Gazzda designers en vakmensen met hun blote handen de mooiste creaties tot ze klaar zijn om aan de wereld getoond te worden. Hierna worden enkel de beste Bosnische producenten gekozen om de ontwerpen tot leven te brengen. Hierbij worden ze geholpen op de kleinste details te letten, zodat de serieproductie evenveel aandacht krijgt als het prototype. En extra fijn: al het hout dat voor de collectie van Gazzda gebruikt wordt, is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bosbouw om goed voor Moeder Natuur te zorgen.

Gazzda bij Eijerkamp

Shop jouw favoriete Gazzda meubels nu online of bekijk de complete collectie live in onze woonwinkels. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je tijdens een persoonlijk advies graag bij het kiezen van de Gazzda meubels in jouw favoriete kleur, materiaal en afwerking. Ontdek Gazzda nu bij Eijerkamp!

Lees meer