Skip to content

Seletti bij eijerkamp

Ontdek de complete Seletti collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Seletti Eijerkamp

  Seletti

  Het Italiaanse designmerk Seletti wordt sinds de oprichting in 1964 gekenmerkt door haar collectie toonaangevende, artistieke ontwerpen met een knipoog. Alledaagse interieuritems worden vormgegeven als unieke kunstobjecten met een speelse twist. Ontdek de collectie innovatieve verlichting & accessoires van Seletti in onze woonwinkels of shop nu online!

  Seletti: een innovatieve collectie van kenmerkende, Italiaanse kwaliteit en creativiteit

  De producten van Seletti zijn een samensmelting van kunst met iconen uit het dagelijks leven. Dit in combinatie met haar missie om verbetering, innovatie en originaliteit na te streven, heeft gemaakt dat een unieke collectie is gecreëerd om het interieur een persoonlijke touch te geven. Met onder andere de opvallende serie Monkey en Mouse tafellampen: echte blikvangers in het interieur je eenvoudig een woonstatement maakt!

  Seletti verlichting en decoratie voor iedere woonstijl

  Doordat de lampen en accessoires van Seletti verkrijgbaar zijn in diverse kleuren, materialen en afmetingen passen ze gegarandeerd bij jouw woonwensen en interieurstijl. Ga voor een eyecatcher wandlamp in goud tot een hanglamp in stoer zwart tot een neutrale tafellamp in wit: de collectie van Seletti heeft het allemaal. Of toon woonlef door verlichting in meerdere kleuren te combineren. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft!

  Shop Seletti bij Eijerkamp

  Ontdek de toonaangevende collectie van Seletti nu online Eijerkamp.nl of kom hem live bekijken in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet helemaal uit welke items het best in jouw interieur passen? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag met een persoonlijk advies bij het selecteren van de woonitems van Seletti in de gewenste kleuren, materialen en afmetingen. Ontdek de design collectie van Seletti nu bij Eijerkamp!

  Lees meer