Skip to content

Ztahl bij Eijerkamp

Ontdek de complete Ztahl collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Ztahl Eijerkamp

ZTaHL

Robuust, eigentijds en klassiek. Vervaardigd met de hand. Ontdek de collectie verlichting van ZTaHL bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal. Laat je adviseren en creëer een stijlvolle ambiance in de eigen woonomgeving.

adres & openingstijden
ZTaHL bij Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

  ZTaHL

  Robuust, eigentijds en klassiek: ontdek de toonaangevende verlichting van ZTaHL. Handgemaakt uit staal om jouw woonruimte een unieke uitstraling te geven met designs van hoogwaardige kwaliteit. Benieuwd naar de complete collectie? Bekijk de verlichting van ZTaHL nu online op eijerkamp.nl of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

  ZTaHL lampen van hoogwaardig roestvrij staal

  Doordat een ZTaHL lamp vervaardigd is uit sterk, onderhoudsvrij en kwalitatief roestvrij staal gaat deze extra lang mee. Blauw-staal is een natuurlijk product en de verlichting wordt handgemaakt, waardoor iedere lamp uniek is. Daarnaast wordt het staal in verschillende lampen uit de collectie gecombineerd met materialen als hout, metaal en stof tot een opvallend contrast.

  Van eigenzinnige vloerlamp tot eyecatcher hanglamp

  Zoek je een blikvanger voor boven de eettafel? Ga dan bijvoorbeeld voor ZTaHL hanglamp met buizen in diverse afmetingen voor een speels geheel of kies een exemplaar vervaardigd uit glas gecombineerd met staal voor een uitgesproken contrast. Liever een vloerlamp? Ook deze vind je in diverse kleuren, vormen en maten in de collectie van ZTaHL!

  Shop ZTaHL bij Eijerkamp

  Benieuwd naar de lampen van ZTaHL? Ontdek een selectie online op Eijerkamp.nl of kom de complete collectie live bekijken in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de perfecte lamp passend bij jouw woonstijl en budget, in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek ZTaHL nu bij Eijerkamp!

  Lees meer