• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Pols Potten

Pols Potten

Pols Potten

In de Pols Potten collectie vindt u opvallend design met een knipoog naar de Nederlandse traditie. Het merk staat vooral bekend om de unieke potten en vazen van handgemaakt aardewerk en opvallende details. Door de diverse collectie passen de items perfect in elke woonstijl. Bekijk Pols Potten online of in een van onze winkels! Lees verder >

Pols Potten

Subtiel, vernieuwend met een knipoog

Pols Potten; vernieuwend design met een knipoog naar de Nederlandse traditie. Het begon allemaal met een aardewerk vaas en inmiddels heeft het merk uitbereid met diverse meubels en accessoires. Zoals de Pols Potten Paperclip kruk en eetkamerstoel Teacher, stoere items met een retro twist.  De veelzijdige collectie is perfect voor zowel een modern als een klassiek interieur. Met de opvallende eyecatchers brengt Pols Potten een vrolijke sfeer in elk interieur!

Het ontstaan van Pols Potten

Het begon allemaal in de jaren 80 met een terracotta pot, meegenomen naar Nederland door Erik Pol tijdens zijn reis naar Zuid-Europa. Tot dan toe waren deze potten geheel onbekend bij de Nederlandse bevolking en de heer Pol ontdekt een gat in de markt. Hij importeerde de aardewerk potten naar Nederland en in 1986 wordt Pols Potten opgericht in Amsterdam. Inmiddels worden de accessoires en meubels verkocht over de hele wereld, tevens heeft Pols Potten haar eigen flagshipstore in een voormalig pakhuis op het KNSM-eiland in Amsterdam. Het woonmerk werkt samen met verschillende (opkomende) designers, waardoor er een veelzijdige collectie is ontstaan.  

Pols Potten bij Eijerkamp

Fan van de collectie van Pols Potten? De bijzondere accessoires en meubels zijn eenvoudig online te bestellen. Tevens kunt u de collectie bewonderen bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal. Pols Potten geeft elk interieur een opvallende twist!