Skip to content

101 Copenhagen bij Eijerkamp

Ontdek de complete 101 Copenhagen collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

101 Copenhagen

101 Copenhagen is een in 2017 opgericht, Deens design merk met als visie hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap na te streven. Dankzij ware passie voor materialen en verfijnde texturen, organische vormen en kleur biedt het merk een uitgebreide collectie meubels, verlichting en accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Benieuwd naar de collectie? Ontdek een selectie nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Geef je interieur een totale make-over met 101 Copenhagen

Van tafels tot stoelen en van verlichting tot accessoires: de ruime collectie van 101 Copenhagen biedt alles voor een compleet nieuw interieur! Geef je eethoek een make-over met 101 Copenhagen eetkamerstoelen en een eyecatcher eettafel of ga voor een sfeervolle set bijzettafels voor in de woonkamer en verrijk je interieur met de mooiste verlichting.

Details & esthetiek

De ontwerpen van 101 Copenhagen zijn geïnspireerd op Scandinavische en Japanse invloeden. Door de nadruk op hoogwaardige materialen, technieken en tradities te leggen, komen het noorden en oosten op bijzondere wijze samen in de holistische collecties van 101 Copenhagen. Tijdens het ontwerpproces wordt gefocust op dynamiek en vrijheid van meningsuiting. Zo ontstaan unieke en tijdloze meubels zonder afbreuk te doen aan speelsheid en individualiteit. Aandacht voor detail en esthetiek is dan ook wat de ontwerpers Hyldahl en Hansen voornamelijk drijft. Architect Nøddesbo voegt expertise over innovatieve lichtoplossingen en tijdloze nieuwigheden toe aan de ontwerpen.

101 Copenhagen bij Eijerkamp

Shop nu een selectie van 101 Copenhagen online of kom langs in onze woonwinkels om de complete collectie live te bewonderen. Advies nodig? Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen en samenstellen van jouw favoriete meubels of zelfs compleet nieuwe interieur!

Lees meer