Skip to content

Dock Four bij Eijerkamp

Een unieke wand in jouw interieur met Dock Four Stylepads.

Dock Four Stylepads Eijerkamp
Dock Four stylepads Eijerkamp

Unieke wanden van Dock Four

Dock Four vindt dat een wand meer mag zijn dan een achtergrond of drager van spullen. Met deze gedachte ontwikkelde zij de Stylepads, voor een persoonlijke en unieke aankleding van de wand. De pads zijn leverbaar in diverse kleuren, patronen en materialen, zodat u altijd een wand naar wens kunt creëren. Het kantoor van Dock Four is gevestigd in Nunspeet, waar zij in het eigen atelier de Stylepads ontwikkelen, geheel naar uw ontwerp. Voor originele wanddecoratie, geschikt voor vele ruimtes, van de woonkamer tot de slaapkamer!

Stijlvolle en slimme wandpanelen

Met de Plug and Play solution ontwikkelde Dock Four een flexibel systeem, niet alleen stijlvol maar tevens super functioneel. Voor de stylepads heeft u keuze uit diverse materialen, zoals hout, beton, metaal, stof, vinyl of fotomateriaal, zodat u de wand zo persoonlijk mogelijk kan maken. En maak uw Dock Four wand helemaal af door de mogelijkheden van wandplanken met leren of stoffen dragers, elegante boekenplanken of een stijlvolle klok. Handig, voor de slaapkamer kunt u de Stylepad zelfs voorzien van trendy haken of leren dragers om uw kleding aan op te hangen!

Dock Four wandpanelen eethoek
Dock Four wandpanelen werkplek
Dock Four wandpanelen werkplek

Dock Four in uw interieur? Kom naar onze woonwinkels!

Graag een uniek muur creëren met de Stylepads van Dock Four voor uw interieur? Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. We adviseren u graag over de diverse mogelijkheden, voor een stijlvolle en functionele wand naar wens!

winkels & openingstijden persoonlijk interieuradvies
Eijerkamp woonwinkels