Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Keijser & Co bij eijerkamp

Ontdek de complete Keijser & Co collectie in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Keijser-Co Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Keijser en Co

Keijser en CO combineert stijlvol, klassiek en praktisch wonen in een collectie met diverse meubelen. Centraal staat het maatwerk. Ieder mens heeft eigen wensen en daarom biedt dit Nederlandse merk een ruime keuze uit stoffen en afmetingen. Bekijk de meest inspirerende studio van Keijser en CO bij Eijerkamp Zutphen of in onze online shop.

Keijser en Co meubels

De rijke uitstraling van Keijser en Co

U voelt meteen de rijke sfeer van Keijser en Co. Intense luxe gegoten in een warm kleurenpalet. De eigentijdse meubelen hebben een pure vormgeving. Klassiek, maar toch strak. Kasten, tafels en zitmeubels gemaakt van rijke materialen met een hoogwaardige kwaliteit. Een ander handelsmerk van Keijser en Co is de mogelijkheid tot maatwerk. Kom naar Eijerkamp Zutphen en stel een meubel samen volgens uw specifieke wensen.

Keijser en Co is gespecialiseerd in maatwerk

Keijser en Co is in 2005 gestart. Met Aard Keijser en Lonneke van der Weyden als drijvende kracht. De meubels maken ze in Nederland, dus kunnen ze snel op uw wensen inspringen. Alles is mogelijk. Denk aan speciale maatvoeringen, verschillende afwerkingen en kleurencombinaties. Ook de zitmeubelen zijn in elke gewenste opstelling te plaatsen. U heeft een ruime keuze uit de eigen stoffencollectie van Keijser en Co. Van basic linnen tot gewaagd velours. Of kies uit een gerenommeerde stoffenhuis als Romo, Chivasso en Aristide.

Lifestyle met klassieke belijningen

De royale meubels voelen zich thuis in een klassiek interieur. Maar ook een moderne inrichting kunt u afwisselen met de nieuw klassieke stukken van Keijser en Co. Kiest u voor een boekenkast met een sierlijke kroonlijst? Of voor een kast met een slanke vormgeving? Ook de tafels variëren in sfeer. Van een zwevende salontafel tot een tafel met ronde, barokke poten. Verder bestaat de Keijser en Co collectie uit veel gecapitonneerde banken en stoelen. Compleet met sierkussens en uiteraard met een subliem comfort.

Lees meer