Skip to content

NORR11 bij eijerkamp

Ontdek de complete NORR11 collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Norr11 eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

NORR11

Het design merk NORR11 streeft ernaar Scandinavisch design te herontdekken om zo unieke en tijdloze meubels te ontwerpen. Met inspiratie uit de natuur en uit culturen van over de hele wereld is een bijzondere collectie samengesteld die bestaat uit diverse meubels en verlichting. Bestel online of ontdek de complete collectie van NORR11 bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal.

Duurzame collectie

Van de toonaangevende Hippo Lounge fauteuil tot de Gear serie: meer dan 90% van de collectie wordt vervaardigd met Europese leveranciers die zich strikt aan de EU-milieunormen en branchecertificeringen houden. NORR11 heeft dan ook de laagste claimpercentages in de branche, namelijk minder dan 1%. Daarnaast worden voor alle houten meubels enkel lakken op waterbasis gebruikt, wordt enkel FSC-gecertificeerd hout gebruikt en worden zoveel mogelijk vormen, mallen en bijproducten hergebruikt. Hout dat niet gebruikt wordt, wordt ingezet om de fabrieken te verwarmen. Zo streeft NORR11 naar een zero waste-beleid.

Stel jouw NORR11 meubels naar wens samen

Van bouclé tot linnen en van metaal tot hout: je stelt jouw favoriete NORR11 meubels eenvoudig in het gewenste materiaal samen. Daarnaast kies je uit talloze stofkleuren, houtafwerkingen, metaalsoorten en meer. Ga bijvoorbeeld voor een uitnodigende fauteuil in heerlijk aaibaar velvet of kies voor een stoere salontafel in donker afgewerkt metaal. Liever een warme uitstraling? Dan voelen meubels in een stof in warme kleur of hout zich helemaal thuis in jouw interieur. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft! Bijna alles is mogelijk!

NORR11 bij Eijerkamp

Laat je inspireren door het duurzame design van NORR11 bij Eijerkamp. Shop nu online of kom langs in onze woonwinkels in Veenendaal en Zutphen om de collectie live te bekijken. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij samenstellen van je favoriete meubels in de gewenste kleuren en materialen. Ontdek de design collectie van NORR11 nu bij Eijerkamp!

Lees meer