Skip to content

Steinhauer bij eijerkamp

Steinhauer Eijerkamp

  Steinhauer

  De verlichting van Steinhauer is tot in de kleinste details uitgedacht. Al meer dan 80 jaar ontwerpt het verlichtingsmerk strakke en moderne lampen met klassieke elementen. Steinhauer heeft alle fasen van het productieproces in eigen beheer, waardoor zij de kwaliteit bewaken. Creëer sfeer in uw interieur met de bijzondere eyecatchers van Steinhauer!

  Steinhauer verlichting

  Tot in de kleinste details

  De Steinhauer lampen zijn uitgedacht tot in de kleinste details. Met een bestaan van meer dan 80 jaar heeft het Nederlandse verlichtingsmerk inmiddels al jarenlang successen geboekt. Om te kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen heeft Steinhauer het volledige productieproces in eigen beheer. Vanaf het conceptuele ontwerp tot het uiteindelijke product. Zo creëren zij tevens de gewenste flexibiliteit in het ontwerpproces. De wandlampen, vloerlampen en Steinhauer hanglampen zijn een combinatie van modern design met klassieke vormen. Zoals de Tarda, de vorm van de kroonluchter geeft de moderne lamp een sierlijke touch en staat prachtig boven de eettafel of als stijlvolle eyecatcher in de gang. Steinhauer verlichting valt zeker op in uw interieur.

  Steinhauer lampen bij Eijerkamp

  Benieuwd wat de verlichting van Steinhauer voor uw interieur kan betekenen? Onze adviseurs helpen u graag met kiezen van het juiste exemplaar voor uw interieur. Uiteraard bent u van harte welkom in een van onze winkels om de design verlichting te bewonderen. Of bestel eenvoudig online. De lampen van Steinhauer zijn prachtige eyecatchers in elk interieur!

  Lees meer